pembe fasulye fasulye fasulye için ürünler (122)

Kırmızı fasulye

Kırmızı fasulye

Parlak fasulyeler, Avrupa genelinde mevcut olan benzersiz bir üründür. Almanya'daki en iyi fasulye toptancısıyız ve kırmızı, parlak ve siyah fasulyeler tedarik ediyoruz. Parlak fasulyelerimiz, yüksek besin değeri ile tanınmakta ve çeşitli yemekler için mükemmel bir seçimdir. Müşterilerimiz, parlak fasulyelerimizin kalitesini ve tazeliğini takdir ediyor. Fasulyelerimizin en yüksek standartlara uygun olmasını sağlamak için önde gelen çiftçilerle çalışıyoruz. Verimli lojistik sistemimiz sayesinde, Avrupa genelinde hızlı teslimatlar garanti edebiliriz. Tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ihtiyaçlarınızı karşılamada size nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bizimle iletişime geçin.
Kırmızı fasulye

Kırmızı fasulye

Kırmızı kidney fasulyeleri, Avrupa genelinde bulunan popüler bir üründür. Tüm çeşitlerde kırmızı kidney fasulyesi tedarik ediyoruz ve hızlı teslimat sunuyoruz. Kırmızı kidney fasulyelerimiz, yüksek besin değeri ile tanınır ve çeşitli yemekler için mükemmel bir seçimdir. Müşterilerimiz, kırmızı kidney fasulyelerimizin kalitesini ve tazeliğini takdir ediyor. Fasulyelerimizin en yüksek standartlara uygun olmasını sağlamak için önde gelen çiftçilerle iş birliği yapıyoruz. Etkili lojistik sistemimizle, Avrupa genelinde hızlı teslimatlar garanti edebiliyoruz. Tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayabileceğimiz konusunda bizimle iletişime geçin.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi

Mung Fasulyesinin Kökeni Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmiyor, ancak Hindistan ve Çin'de binlerce yıldır kullanılmakta ve yine de neredeyse herkes bir kez de olsa onlarla temas etmiştir. Mung Fasulyesi Üretim Süreci Fasulye filizi, sonunda bakla (mung fasulyesi ile dolu) haline gelecek bir bitkinin filizidir. Mung fasulyeleri ile temas ettiğiniz tek yol fasulye filizi değildir. Cam erişteler gibi bazı gıdalar da bu fasulyeden yapılmaktadır. Hafif sindirilebilir olmalarının yanı sıra son derece besleyicidirler. Mung Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve az kalori içerir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve damarlar için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir.
Tam Tonka Fasulyesi - Toptan, İthalat, Özel Etiket, Dropshipping Tam Tonka Fasulyesi | Vehgroshop

Tam Tonka Fasulyesi - Toptan, İthalat, Özel Etiket, Dropshipping Tam Tonka Fasulyesi | Vehgroshop

Tonkabohnen (Dipteryx odorata) Tonkabohnen, bir Tonkabohnen ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve kahverengi bir iç kısma sahiptir. Hasat edildikten sonra tohumlar kurutulur ve günde 24 saat boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen Tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve hamur işlerinde mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlılarda, tatlıları süslemek için (Ganache), karamel şekerlemeleri, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir malzemedir.
Siyah Fasulye Tam Organik

Siyah Fasulye Tam Organik

Siyah fasulyenin kökeni ve tarihi Siyah fasulye, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Genellikle normal kahverengi fasulyenin yerini alır. Siyah rengi, etli dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile özel bir görünüm sunar. Tadı mantar gibidir. Sağlıklı özellikler Siyah fasulyeler ve uygulamaları Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), protein ve lif açısından zengindir. Yüksek protein ve lif içeriği, onu mükemmel bir et alternatifi haline getirir ve karbonhidratları eşit şekilde dağıtma avantajı sunar. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine iyi bir şekilde işlenebilir.
Bütün Tonka Fasulyeleri - Bütün Tonka Fasulyeleri

Bütün Tonka Fasulyeleri - Bütün Tonka Fasulyeleri

Tonkabohnen (Dipteryx odorata) Tonkabohnen, Tonkaboom'da yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin çekirdekleridir. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir; iç kısımları ise kahverengidir. Çekirdekler toplandıktan sonra kurutulur ve bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir lezzet verici yapar. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlıların, tatlıların süslemeleri (ganaj), karamel şekerlemeleri, dondurma veya pastacılık için yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya

Organik Kırmızı Barbunya - Organik Kırmızı Barbunya

Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Kökeni Kırmızı barbunya fasulyeleri, böbrek şeklindeki yapıları ve renkleri nedeniyle bu ismi almıştır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Üretim Süreci Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı aşamasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Ardından fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Kırmızı Barbunya Fasulyesinin Sağlıklı Özellikleri ve Kullanım Alanları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi oluştururlar ve sporcular arasında da oldukça popülerdirler. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Güveçlerde, taco'larda, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Bütün tonka fasulyeleri

Bütün tonka fasulyeleri

Tonka fasulyeleri (Dipteryx odorata) Tonka fasulyeleri, Tonka ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonka fasulyeleri dar, siyah, uzun ve buruşuk yapıda olup, kahverengi bir iç kısma sahiptir. Hasat edildikten sonra, tohumlar kurutulur ve günde 24 saat alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonka fasulyeleri, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve hamur işlerinde mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonka fasulyeleri, tatlılarda, tatlıların süslenmesinde (ganaj), karamel şekerlemelerinde, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
Tam Tonka Fasulyesi Organik - Tam Tonka Fasulyesi Organik Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Tonka Fasulyesi Organik - Tam Tonka Fasulyesi Organik Mi Alınır? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tonkabohnen (Dipteryx odorata): Tonkabohnen, bir Tonkabohnen ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonkabohnen, ince, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve içleri kahverengidir. Hasat edildikten sonra tohumlar kurutulur ve günde 24 saat boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen Tonkabohnen, vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu, onları tatlılar ve hamur işleri için mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohnen, tatlılarda, tatlıların süslenmesinde (Ganache), karamel şekerlemelerinde, dondurma veya pastacılıkta yaygın bir bileşendir. Yüksek kaliteli Tonkabohnen Tam BİO: VehGro'nun Tam BİO Tonkabohnen'i, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür.
Organik Kırmızı Barbunya

Organik Kırmızı Barbunya

Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyesi, böbrek benzeri şekli ve rengi nedeniyle bu ismi almıştır. Üretim süreci Kırmızı Barbunya Fasulyesi Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı noktasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Daha sonra, fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır. Sağlıklı özellikler Kırmızı Barbunya Fasulyesi ve uygulamaları Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi olup, sporcular arasında da oldukça popülerdir. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Onları güveçlerde, taco ile, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.
Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Siyah fasulye, Meksika mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır. Genellikle yaygın kahverengi fasulyenin yerine geçer. Siyah rengi, etli dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile özel bir görünüm sunar. Tadı mantar gibi tanımlanır. Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), proteinler ve lif açısından zengindir. İçerdiği yüksek protein ve lif sayesinde et yerine kullanılabilir; bunun büyük bir avantajı, karbonhidratların işlenmesinin dengeli bir şekilde gerçekleşmesidir. Tüm bunlar, onu severek tüketen tutkulu sporculara yol açar. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine kullanılabilir. Denemek için siyah fasulyeli lezzetli yemekler arasında 'feijoada', 'platillo moros y christianos' ve 'gallo pinto' bulunmaktadır.
Organik Tonka Fasulyası Bütün

Organik Tonka Fasulyası Bütün

Tonka Fasulyelerinin Kökeni Tonka fasulyeleri (Dipteryx odorata) Tonka ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvelerin tohumlarıdır. Tonka fasulyeleri dar, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir; içi kahverengidir. Tonka Fasulyeleri Üretim Süreci Tohumlar toplandıktan sonra, bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir ve kurutulur. Romda bekletilen tonka fasulyeleri vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir baharat haline getirir. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci başlar. Tonka Fasulyeleri Uygulamaları Tonka fasulyeleri, tatlıların yaygın bir bileşenidir; tatlıların süslemesi (ganaj), karamel şekeri, dondurma veya pastacılıkta kullanılır.
Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Köken ve Tarih Siyah Fasulye Siyah fasulye, Meksika mutfağında sıkça kullanılır. Genellikle normal kahverengi fasulyenin yerini alır. Siyah rengi, etsi dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile dikkat çekici bir görünümü vardır. Lezzeti mantar gibidir. Sağlıklı Özellikler Siyah Fasulye ve Uygulamaları Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), proteinler ve lif açısından zengindir. İçerdiği yüksek protein ve lif sayesinde mükemmel bir et alternatifi olabilir; büyük avantajı ise karbonhidratların dengeli bir şekilde işlenmesidir. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine iyi bir şekilde kullanılabilir.
Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Tonkabohunların Kökeni Tonkabohunlar (Dipteryx odorata) bir Tonkabohunu ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvenin çekirdekleridir. Tonkabohunlar dar, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve iç kısımları kahverengidir. Tonkabohunların Üretim Süreci Çekirdekler toplandıktan sonra, kurutulur ve bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonkabohunlar vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir lezzet verici yapar. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohunların Uygulamaları Tonkabohunlar, tatlıların, tatlıların süslemesi (ganaj), karamelli şekerlemeler, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
adil ticaret kakao fasulyesi

adil ticaret kakao fasulyesi

Kakao çekirdekleri, fermente edilmiş ve kurutulmuş kakao ağacının bütün tohumlarıdır. Bu standart ayrıca yan ürünleri ve bunların türevlerini de kapsar.
Baklagiller - Nohut, fasulye, bezelye ve mercimek baklagiller kategorisine aittir.

Baklagiller - Nohut, fasulye, bezelye ve mercimek baklagiller kategorisine aittir.

Farklı çeşitlerde baklagiller ve tohumlar sunuyoruz. Bizde birinci sınıf kalitede: - Nohut, kırmızı ve yeşil mercimek, bulgur, fasulye, bezelye ve susam tohumu bulabilirsiniz. SoleilFOOD olarak sadece sağlıklı beslenmeye değil, aynı zamanda sürdürülebilirliğe de önem veriyoruz. Aile şirketi olarak çevre dostu uygulamaları benimsemekte ve müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurmayı hedeflemekteyiz. SoleilFOOD'un kalitesine güvenin; yüksek kaliteli baklagiller arıyorsanız, yemeklerinize lezzet katmanın yanı sıra dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzına katkıda bulunacak ürünler bulacaksınız. Birinci sınıf ürünlerimizi keşfetmeye davet ediyoruz ve sizi mutfak yolculuğunuzda partner olarak desteklemek için sabırsızlanıyoruz.
Baklagiller - Fasulye, Bezelye, Mercimek ve Nohut

Baklagiller - Fasulye, Bezelye, Mercimek ve Nohut

Baklagiller, fasulye, bezelye, mercimek ve nohut gibi, sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein, lif ve çeşitli besin maddeleri açısından zengindir. Baklagiller, SoleilFOOD'da baklagillerin çeşitli dünyasını keşfedin, kaliteli bitkisel gıda ürünleri için güvenilir toptan satış ortağınız! Protein açısından zengin fasulyeden çok yönlü mercimeklere kadar, birinci sınıf baklagillerin kapsamlı bir seçkisini sunuyoruz. Baklagiller, fasulye, bezelye, mercimek ve nohut gibi, sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein, lif ve çeşitli besin maddeleri açısından zengindir. Bu sağlıklı özellikler, onları dengeli bir beslenme için vazgeçilmez bir destek haline getirir. Baklagillerimiz son derece çok yönlüdür ve çorba, güveç ve salata gibi tuzlu yemeklerde kullanılır. Ayrıca, fasulye unu gibi unlu mamullerin hazırlanmasında da mükemmel bir şekilde kullanılabilir.
Fasulye

Fasulye

Bohlarımız en yüksek kalitede olup, bitkisel protein için mükemmel bir kaynaktır. Lif ve sağlıklı bir beslenme için gerekli olan temel besin maddeleri açısından zengindirler. Boharlarımız çok yönlüdür ve çeşitli yemekler için mükemmel bir şekilde kullanılabilir. İster çorbalarda, salatalarda veya garnitür olarak – bohlarımız her öğüne lezzetli ve besleyici bir katkı sağlar. Farklı çeşitlerde mevcuttur, böylece mutfak tercihlerinize uygun seçenekler sunar. Yemeklerinizi zenginleştirmek için bohlarımızın kalitesine güvenin.
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Tarih ve Kökenler Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 civarında Olmekler tarafından Meksika'da ilk kez hasat edilmiştir. O dönemde, esasen güçlendirici içecekler için kullanılıyordu. Yıllar içinde, Mayalar ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, tören ritüellerinin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri bir ödeme aracı oldu. 16. yüzyılda, İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında, popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinin kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminde kullanılan ham maddedir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Mayalar ve Aztekler için kutsaldır. Ağaçtan elde edilen kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve en iyi kalite için seçilir. Bu süreç, besin değerinin korunmasını sağlar...
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Farklı kakao türleri Üç ana kakao türü vardır: Criollo, Forastero ve Trinitario. Criollo Criollo fasulyesi karmaşık ve narin bir profile sahiptir, hafif bir tat ile fındık, karamel, meyve ve tütün gibi ikincil aromalara sahiptir. Tat acı değildir ve oldukça aromatiktir. Bu hoş özelliklerine rağmen, criollo kakao en nadir olanıdır. Bu fasulye genellikle çikolata yapımcıları tarafından tercih edilir ve gurmeler tarafından takdir edilen gerçek kaliteli çikolatalarda kullanılır. Bu fasulye lüks çikolatalarda sıkça kullanılmaktadır. Kakao fasulyeleri kendi başlarına bir süper gıda olarak kabul edilir, çünkü çeşitli antioksidanlar, mineraller ve besin maddeleri içerirler. Kakao fasulyeleri, kırmızı şaraptan daha fazla antioksidan ve yeşil çaydan üç kat daha fazla antioksidan içerir. Bu kakao fasulyeleri, çeşitli çikolata hazırlıklarında, kahvaltılık gevreklerde ek olarak veya atıştırmalık olarak kullanılmak için idealdir.
Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, Garbanzoboon olarak da bilinir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Bu nedenle, humus, falafel, cips ve patates gibi nohut unu ile yapılan birçok Anadolu yemeği bulunmaktadır. Günümüzde Türkiye'de hala çok sayıda nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, baklaların çatladığı zaman toplanır ve ardından kurutulmak üzere bırakılır. Yağmur riski varsa, nohutlar kurutma işlemini tamamlamak için havalandırılan bir alana alınır. Nohutun sağlıklı özellikleri ve uygulamaları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer baklagillerden daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut...
Tam Organik Nohut

Tam Organik Nohut

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Anadolu mutfağında humus, falafel, cips ve diğer birçok yemek nohuttan yapılabilir. Bugün Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, kapsülleri çatladığında toplanır ve kuruması için serilir. Yağmur yağma ihtimali varsa, nohudun kuruma sürecini tamamlaması için havalandırılan bir odaya alınır. Sağlıklı özellikler Nohut ve kullanımları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemekle sebze olarak veya salatada bir temel olarak da kullanılabilir. Hindistan'da genellikle köri içinde kullanılır.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmeyen bir besindir, ancak binlerce yıldır Hindistan ve Çin'de kullanılmaktadır ve yine de neredeyse herkes onlarla bir şekilde temas etmiştir. Filiz, sonunda bakla (mung fasulyeleriyle dolu) olan bir bitkinin filizlenmesidir. Sadece fasulye filizleri, fasulyelerle temas ettiğiniz yol değildir. Fasulyeden cam erişte gibi gıdalar üretilmektedir. Kolay sindirilebilir ve aynı zamanda çok besleyicidirler. Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve düşük kalori içermektedir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir. VehGro'nun Tam Organik Mung Fasulyeleri, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz.
Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Kassava'nın Kökeni ve Tarihi Kassava veya manyok, Manihot esculenta'nın yenilebilir yumrularıdır ve odunsu bir çok yıllık çalıdır. Kassava, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bu bitki Brezilya'da ortaya çıkmıştır. Şu anda yetiştirilen tüm bitkiler, kültür çeşitleridir. Kassava, çok fakir topraklarda yetişebilir ve kuru dönemlere de dayanıklıdır. Ayrıca, bitki çekirgelerin istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut, aynı zamanda Garbanzo fasulyesi olarak da bilinir, muhtemelen ilk kez Mısır'da keşfedilen bir baklagildir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Nohut, birçok protein, lif ve mineral içerir. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemeğe sebze olarak veya bir salatanın temeli olarak da kullanılabilir. Organik Nohut: VehGro'nun Organik Nohut'u, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Organik mısır nişastası

Organik mısır nişastası

Premium Mısır Nişastası Organik VehGro'dan gelen Organik Mısır Nişastası, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insanlar ve doğa için özenle ve dikkatle üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler anlamına gelir. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve genellikle burada paketlenmektedir. Organik işareti, %100 kontrol edilen organik ve güvenilir anlamına gelir. Bu bileşenlerin, şekerler ve yağlar gibi her türlü katkı maddesinden arındırılmış olduğu garanti edilmekte ve pestisitler ile ilgili tüm Avrupa gerekliliklerini karşılamaktadır. Organik Mısır Nişastası'nın toptancısını veya ithalatçısını mı arıyorsunuz? Tek bileşenler veya karışım olarak sunabileceğimiz binlerce organik bileşen sunuyoruz. Özel etiket konseptimizle ilgileniyorsanız, lütfen www.vehgroshop.com/private-label adresini kontrol edin.
Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tapioka nişastası, diğer adıyla maniok unu, maniok bitkisinden (Manihot esculenta, Yucca bitkisi) elde edilir. Bu bitki, türüne göre daha çok 2 ila 5 metre yüksekliğinde bir çalıdır. Bitki, köken olarak Güney Amerika'dandır, ancak Avrupa kaşifleri tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki, esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka unu, çorba ve soslarda bağlayıcı madde olarak, ayrıca karides krakerlerinin önemli bir bileşeni olarak kullanılmaktadır. Organik Tapioka Nişastası: VehGro'nun Organik Tapioka Nişastası, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Afrika Siyah Fasulye Tozu - Chem2Market GmbH

Afrika Siyah Fasulye Tozu - Chem2Market GmbH

Kalite: gıda için İşlenmiş bitki kısmı: tohum Bilimsel adı: Griffonia simplicifolia Afrika siyah fasulyeleri, aynı zamanda Cowpeas veya Vigna unguiculata olarak da bilinir, Afrika mutfağında yaygın olarak kullanılan bir baklagil türüdür ve yüksek besin içeriği, özellikle protein ve lif açısından zengin olması nedeniyle değerli bulunmaktadır. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasını almıştır. Aşağıdaki ürünleri de sunmaktayız: Acerola Tarla fasulyesi Tarla at kuyruğu Afrika siyah fasulyesi Alant Alfa-lipoik asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş yaprağı ORGANİK Brezilya fındığı ORGANİK Isırgan otu ORGANİK Brokoli
Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı 10:1; Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı %65 Protein - Chem2Market GmbH

Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı 10:1; Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı %65 Protein - Chem2Market GmbH

İşlenmiş Bitki Parçası: Tohum Ekstraksiyon Aracı: Etanol & Su Taşıyıcı Madde: Maltodekstrin Bilimsel Adı: Vicia Faba Acker fasulyeleri, aynı zamanda Saubohnen olarak da bilinir, protein ve lif açısından zengin baklagillerdir ve birçok mutfak geleneğinde çok yönlü bir gıda kaynağı olarak kullanılır. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasına sahiptir. Aşağıdaki ürünleri de sunmaktayız: Acerola Acker fasulyesi Acker-At kuyruğu Afrika Siyah Fasulyesi Alant Alfa-Lipoik Asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş Yaprağı ORGANİK Brezilya Mandelegerling ORGANİK Isırgan Otu ORGANİK Brokoli ORGANİK Chaga ORGANİK Chlorella ORGANİK Cranberry
Organik Nohut Unu

Organik Nohut Unu

Nohut nedir? Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8,000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Nohut unu ile humus, falafel, cips ve diğer birçok Anadolu yemeği yapılabilir. Bugün, Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut ne kadar sağlıklıdır? Nohut, protein, lif ve mineraller açısından zengindir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Nohut, yüksek lif içeriği sayesinde hem tok hissettirir hem de sindirimi teşvik eder. Lif miktarı nedeniyle, nohut kolesterolü de düşürebilir. Nohut ayrıca E vitamini içerir. E vitamini, hücre koruyucu bir işlevi vardır ve doğal bir yaşlanma karşıtı ajan olarak bilinir. Nohut unuyla ne yapabilirsiniz? Protein ve lif içeriği nedeniyle,…